najcaD a scris:Hertha - Freiburg 4-2
da goluri de tot cacatul si q+w de unde prinde:-j si de la el din jumatate:-j...nu mai asa peste tot 4-3-3 un s si apoi q+w :-j o faza nu stie sa faca pana la poarta fara q+w :-j
najcaD a scris:Hertha - Freiburg 4-2
am dat q+w de la mine din teren? tu ai vazut alt meci frate! nu mai fii frustrat ca ai condus cu 2-0 asta este .. am luat 2 goluri din bulan in primele 10 minute .. esti praf .. ceauCristian95 a scris:najcaD a scris:Hertha - Freiburg 4-2
da goluri de tot cacatul si q+w de unde prinde:-j si de la el din jumatate:-j...nu mai asa peste tot 4-3-3 un s si apoi q+w :-j o faza nu stie sa faca pana la poarta fara q+w :-j
Hamburg este libera . Nu mai doreste sa joace din cauza echipei .Fan_UCV a scris:adi338 a scris:Werder Bremen 1-0 Hamburg ... mi-a dat gol din corner din careu de 6m deci nu se pune
veti rejuca meciul!
Bafta!
.Alex! a scris:Dormund - Kaizer = 3-4
Cristian95 a scris:Dormund vs Freiburg 1-1
imposibil asa cv am ghinion
ce face?niciodata on?? in fiecare zi sunt on ..dak nu eram on nu aveam jukate 12 meciuri plus ca am multi care pot confirma ca in fiecare zi sunt pe messWolfsburg si Hannover va astept sa jucam .
Dar cu Wolfsburg 3-0 deci 39 de puncte nici odata on l-am cautat de 3 zile el nimica
Hannover te astept la joc .
astia-s*maine jukm dak vrei ,dak te simti mai bine. din "pacate"ptr.tine mai demult ti-am dat ignore..dar dupa tine puteai sa vb cu cineva sa vezi dak sunt on..dar asti-as unii dar te scot de pe lista cu ignore.
Baa exista butonul edit sau tu nu ai invatat ? Te astept sa iti dau lecti de fifa Pai copile cum sa nu ma vezi on cand tu ma ai la IGNORE :"| Doamne nu mai ...
confirmWolfsburg - KAizer = 1-4
Bafta 39 de puncte Kaizer
cfbobostelistu a scris:FC Koln - HSV 2 - 1
Scor: [Doar administratorii au dreptul sa vada acest link]
|
|